Is het mogelijk om de kans op ziek worden te verkleinen?

Is het mogelijk om de kans op ziek worden te verkleinen?

Vergiftiging

Weet je dat je de hele dag bloot staat aan allerlei gifstoffen. Ze zitten in de lucht, op ons voedsel, in verzorgingsproducten en in medicijnen. Dus we ademen ze in, als we roken dus nog meer, we eten ze op en smeren ze op onze huid. Een deel van deze gifstoffen kunnen we dus vermijden maar een deel ook niet. Zo raakt ons lichaam steeds verder vervuilt. En deze vergiftiging vindt ook plaats op celniveau. Hierdoor kunnen onze cellen niet meer goed hun werk doen en worden we ziek. We kunnen de virussen, bacteriën en schimmels niet meer bevechten. Ook zijn er daardoor te veel vrij radicalen en krijgen we te weinig antioxidanten binnen om ze bevechten. Ook kanker ontstaat hierdoor en ben je familiair belast dan ben je dus nog gevoeliger voor beschadiging van bepaalde cellen door vergiftiging.

De kans om ziek te worden van wat voor ziekte dan ook kun je zelf dus wel degelijk verkleinen.

Een gezonde leefstijl

Dit begint met een gezonde leefstijl. Dit houdt in gezonde gifvrije voeding, niet meer dan 3 eetmomenten op een dag, gifvrije huidverzorging, voldoende beweging, voldoende water drinken, veel frisse buitenlucht, een goed dag en nacht ritme, en niet te veel stress. Dit is niet voor iedereen even eenvoudig, zeker als je er alleen voorstaat. Daarom is er LeefffSamen, daar vind je steun van andere leden en diverse therapeuten om een via een stappenplan een goede blijvende leefstijl verandering te krijgen.

Daarnaast is het belangrijk om de gifstoffen die zich in de jaren verzameld hebben in je lichaam op te ruimen. Hiervoor is een kuur met Ultimate Fibre ideaal. Deze ruimt niet alleen alle gifstoffen op maar ook de schadelijke schimmels, bacteriën en virussen. En het herstelt je hele spijsvertering wat ook ten gunste is van je gezondheid.

Zorg ook voor een juiste vetzuurbalans zodat je cellen kunnen herstellen en (laaggradige) ontstekingen worden aangepakt.

En natuurlijk is het van belang dat je voldoende antioxidanten binnenkrijgt. Vitamine C is een hele bekende antioxidant maar werkt niet afdoende. Zo zijn er verschillende antioxidanten die je allemaal los in zou kunnen nemen. Ze helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen die leiden tot oxidatieve stress, toch kun je door het innemen van meer antioxidanten toch maar één vrije radicaal per keer neutraliseren. Dat is hetzelfde als proberen het zinken van een schip te voorkomen door met één emmer te hozen. Het is beter als je je eigen lichaam de kans geeft om ze zelf voldoende aan te maken. Door de juiste combinatie en hoeveelheid van een slechts 5 natuurlijke producten zet je je lichaam hiertoe aan.

Je immuunsysteem kan dan weer optimaal zijn werk doen en ervoor zorgen dat jij minder snel ziek wordt.

 

Dus ga aan de slag en maak je lichaam gezond en sterk!

 

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 Antwoorden op “Is het mogelijk om de kans op ziek worden te verkleinen?”

  1. Interessant om deze adviezen te lezen hoe je het lichaam zelf stimuleert met de juiste producten.

  2. Ja je kunt er zelf echt veel aan doen.

  3. Goed om dit onder de aandacht te brengen. Veel mensen lijken nog niet te beseffen hoeveel invloed ze zelf hebben.

  4. Ja dat klopt daarom blijf ik het onder de aandacht brengen

  5. Een gezonde levensstijl is de basis lees ik. Dank je wel voor de reminder.

  6. Van sommige dingen word ik me, al doende wel steeds bewuster. Al moet ik wel bekennen dat ik dat echt met kleine stapjes moet doen. Momenteel zijn wij nagenoeg volledig overgestapt op de natuurlijke verzorgingsproducten. Maar we merken wel een positief verschil. Ik weet dat we nog op veel punten kunnen veranderen, maar dat doen we rustig aan, op onze manier, want dat werkt voor ons het fijnste

  7. Je bent in ieder geval goed bezig. Alles in een keer veranderen werkt voor de meeste mensen niet. Dus doe het lekker op jouw tempo.

  8. Erg interessant en ik ben ook van mening dat je hier zelf invloed op kan hebben. Goed voor je lichaam zorgen is zó belangrijk!

  9. Inderdaad, Super Belangrijk!!

  10. Graag gedaan!

Geef een antwoord