Ultimate Fibre

Maak van Qenda Ultimate Fibre de beste vriend van uw lichaam, uw darmen zullen dankbaar zijn

Ultimate Fibre is uitermate geschikt bij:

Het Verhaal van James

Dit geweldige gezondheidsvoedingsproduct - Qenda Ultimate Fibre is misschien wel het antwoord dat je nodig hebt. Terwijl ik 5 jaar leed aan een auto-immuunziekte en spijsverteringsproblemen, heb ik heel veel onderzoek gedaan naar en geleerd over het menselijk lichaam. Ik ontdekte de grondoorzaken van mijn 'ziekte' en ben verheugd te kunnen melden dat Ik niet langer aan een auto-immuunziekte of spijsverteringsproblemen lijdt. De fysieke pijn van interne ontsteking, vermoeidheid en de mentale angst van verstoorde slaappatronen waar ik mee te maken had waren verschrikkelijk. Na het proberen van de medische route (met goedbedoelde medische professionals) wist ik dat mijn opties voor langdurige medicatie of chirurgie de symptomen niet volledig zouden uitroeien of mij mijn leven terug zouden geven. Lees het hele verhaal door hieronder op zijn naam te klikken. Zie je overeenkomsten bij jezelf? Lijd je zoals ik deed? Vraag jezelf af, waarom? Ik denk dat je wel weet dat het anders moet kunnen. Of misschien ben je al een gezondheidsbewuste persoon die gewoon die vervelende gifstoffen en parasieten uit je darmen wil houden? Hoe dan ook, u hoeft niet te lijden! Ultimate Fibre en eenvoudige levensveranderingen, kunnen u helpen gezondere resultaten te geven. Ook jij kunt leren over het lekkende darmsyndroom, parasieten en andere oorzaken die kunnen leiden tot ongemak in het lichaam. Leefff kan je ook helpen om op een natuurlijke en holistische manieren je leven te verbeteren.

Ultimate FIbre bevat een krachtige combinatie van premium vezelrijke kruiden bevat.

• Uitstekende organische bron van voedingsvezels • Voedingsvezels ondersteunen een regelmatige stoelgang • Een dag dosering levert 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor voedingsvezels • 100% gecertificeerde biologische en wild geplukte ingrediënten • Bevat premium adaptogene kruiden • Géén-GMO-ingrediënten • VEGAN • Glutenvrije Ultimate Fibre is een goede bron van ijzer

Ultimate Fibre is een goede bron van ijzer.

.De dagelijkse dosering overschrijdt 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor ijzer. IJzer is: • Noodzakelijk voor een normale functie van het immuunsysteem • Noodzakelijk voor normale celdeling • Noodzakelijk voor normale bloedvorming • Noodzakelijk voor normale energieproductie • Draagt bij tot de normale cognitieve functie • Draagt bij aan het verminderen van energiegebrek en vermoeidheid • Noodzakelijk voor normaal zuurstoftransport

Gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten

Qenda Ultimate Fibre bevat de volgende gecertificeerde biologische en in de natuur vervaardigde ingrediënten uit de natuur: Psylliumvezels, Zwarte Walnoot, Hibiscus Sabdariffa, Zoethoutwortel, Paardenstaart, Rozebottel, Haverstro, Gladde iepenschors, Cascara-schors, Heemstwortel, Kaneel Verum schors, Ierse mos, Yuccawortel, Turkse rabarber (Rheum Palmatum), Chlorella Vulgaris, Kurkuma, blaaswier, Astragalus Membranaceus-wortel, Ashwagandhawortel, moerasspirea, Berberisschors, Paardebloemwortel, Alsem, Blauw glidkruid(Scutellaria Lateriflora), Venkelzaad, Passiebloem (Passiflora Incarnata), Koningskaars, Violet blad, Pawpaw blad, Kruidnagel, (Biologische Aardbeiensmaak of biologische chocoladesmaak en Zoetstof (Thaumatin)). Kleur, textuur en uiterlijk van het product kunnen veranderen als gevolg van seizoensgebonden variaties.

Kernpunten van Qenda

• Qenda gebruikt nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen in haar producten. • De ingrediënten van Qenda zijn altijd biologisch, veganistisch, niet-GMO en glutenvrij. • Qenda test de ingrediënten en producten op veiligheid en gegarandeerd vrij van herbiciden, pesticiden, fungiciden en zware metalen. • Alle Qenda-producten zijn ook vrij van pathogene schimmels, gisten, schimmels en ongewenste bacteriën. • Alle Qenda-producten worden vervaardigd in een schone, chemicaliënvrije, HACCP-gecertificeerde fabriek volgens de hoogste kwaliteit en normen.

Heb je nog vragen over de Ultimate Fibre?

Op de site van the gut Health hub vind je de antwoorden

Wat zeggen anderen over Ultimate Fibre

Mijn darmen waren echt van slag! Ik ben heel tevreden over de kuur. Ik heb ziekte van Lyme, veel antibiotica kuren gehad dus mijn darmen zijn echt van slag. Door mijn pijnmedicatie van het afgelopen jaar kreeg ik bovendien obstipatie, dit heb ik nooit eerder gehad. Daardoor moest ik weer laxeerpilletjes gebruiken wat ik onprettig vond. Sinds ik de kuur gebruik heb ik deze laxeerpilletjes niet meer nodig, dus dat is heel fijn. Ik merk ook dat mijn darmen minder opgeblazen zijn, mijn ontlasting nu dagelijks en is beter. Ik had eerst de normale versie, die vond ik erg vies, daarna de versie met aardbeismaak wat beter bevalt. In het begon nam ik 2x per dag 2 maatschepjes maar ik merkte dat dat te veel voor me was, zat dan helemaal vol en kon daarna niet goed meer eten. Ik ben toen 1 maatschepje gaan gebruiken wat beter was. Inmiddels doe ik dit 1x per dag. Ik zal het aan anderen ook aanraden! Met groet,
Nicole Hermans
Amsterdam, 25 mei 2020
Naast dat ik me veel beter voel, ben ik in de afgelopen 4 maanden 18 kilo verloren. Inmiddels 4 maanden geleden begon ik met de ultimate fibre kuur. En wat heeft dit een grote inpakt op mijn leven gehad. In het begin was het wel even wennen, vooral de smaakjes. Maar toen ik eenmaal ontdekt had wat voor mij werkte, (De aardbeien variant met twee ijsklontjes in mijn shaker) was het heel goed te doen. In het begin merkte ik het vooral in mijn energie. Het werd steeds meer! Daarna begon het op te vallen dat de "vage klachten" die ik had ook minder werden. Denk aan bijvoorbeeld last van zenuwtrekjes of gewrichtspijn, ook dit is over gegaan. Dankzij leefff en de ultimate fibre kuur heb ik nu een gezonde basis. En vooral weer gezonde darmen en dat merk ik elke dag. Naast dat ik me veel beter voel, ben ik in de afgelopen 4 maanden 18 kilo verloren. Dit was voor mij niet het doel om met de kuur te beginnen, maar toch wel erg fijn! Voor mij voelt het alsof ik nu een nieuwe start heb. En nu mijn lichaam kan gaan voeden met wat goed is voor mij! En dat is heerlijk!
Super Product! Sinds half februari neem ik deze poeder. En wat een verademing: eindelijk een product dat me helpt om een regelmatige stoelgang te behouden. Na gebruik voel ik me lichter en gereinigd en heb ik een minder opgeblazen gevoel. Het helpt zeker om je gewicht op peil te houden. Ook mijn rosacea is opgeklaard. Dit heeft enkele weken geduurd, maar ik ben heel erg opgezet met het resultaat. Tot hiertoe was het heel moeilijk om nieuwe uitbraken te voorkomen. Na een jarenlange zoektocht naar de juiste supplementen (ik heb kasten vol met producten), ben ik enorm opgelucht dat ik dit product tegenkwam. Het is momenteel ook het enige wat ik nog neem. Een aanrader.
Heidi
Antwerpen, 20-04-2021