Atlas-, lumbaalmasseur

Heb jij last van nek, schouder of armen als gevolg van overbelasting?

Of heb je last van migraine, chronische hoofdpijn of clusterhoofdpijn?

Dan kun je bij Leefff ook terecht voor een Atlasmassage.

Deze massage is ontwikkeld door BackBalance-Nederland waarbij met een lichte massagedruk het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en gestimuleerd.

De Atlasmassage© is uitsluitend een ontspannende wellness massage om de doorbloeding en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van diverse hoofd-, nek-, schouder- en armklachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg.

Ondanks dat de meeste cliënten van mij aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij de Atlasmassage, is dit per persoon afhankelijk. Ik kan daarom geen garanties geven en wil geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage. Eventueel kan deze massage voorafgegaan worden door een lumbaal massage.

Heb je last van lage rugklachten met eventuele uitstralingen naar het been dan zou een lumbaal massage iets voor jou kunnen zijn.

Deze klachten kunnen namelijk ontstaan zijn door bijvoorbeeld een beenlengteverschil. Want weet je bijna iedereen heeft een beenlengteverschil maar de helft merkt daar (nog) niets van.

Lumbaal massage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelfgenezend verhogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De massage begint met een behandeltechniek waarmee op relatief zachte wijze het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd. Ook het SI gewricht wordt op pijnloze manier losgemaakt omdat het vastzittend SI gewricht verschillende klachten kan veroorzaken.

Door een vastzittend SI gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de ‘kabels’ na korte tijd waardoor er snel verlichting optreedt.

Deze massage is daarom zinvol bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten. Deze massage wordt altijd gevolgd door een Atlasmassage.

www.stichtingatlasmassagegroep.nl