Mijn ervaringen met de Ultimate Fibre kuur.

Ik heb een complete kuur met Ultimate Fibre gedaan. Niet omdat ik dacht dat ik het nodig had maar omdat ik graag zelf wil ervaren wat een product dat ik verkoop doet. Daarom ik heb ik mijn ervaring met de Ultimate Fibre kuur per week opgeschreven. Ik wil ze graag met jullie delen.

Ultimate Fibre original

Week 1

Ik heb nu een week Ultimate Fibre Original gebruikt.
Het is niet lekker maar toch goed te doen.
Ook is het voor mij erg moeilijk om vrij snel 350 ml op te drinken.
Ik heb vette ontlasting en al van alles geprobeerd om daar van af te komen maar het was me nog steeds niet gelukt. Maar nu wel. Na 2 dagen bleef mijn ontlasting al niet meer plakken.
Dus geen wc-borstel meer nodig en ik heb ook veel minder wc papier nodig. Dus dat zijn vast mooie stappen. Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat veranderen. Vanaf vandaag moet ik tweemaal daags de Ultimate Fibre innemen.

Week 2

Zo week 2 zit er op. Ik moest deze week elke dag tweemaal daags Ultimate Fibre innemen. Helaas is het er een paar dagen bij ingeschoten om het tweemaal in te nemen.  Voor het ontbijt is geen probleem maar voor het avondeten heb ik de neiging om het te vergeten.  Maar de resultaten zijn er wel.  Eigenlijk heb ik al helemaal geen wc papier  meer nodig. Wel heb ik af en toe last van buikkrampen, maar dat schijnt erbij te horen. Wat me vooral op valt is dat ik minder last heb van stinkende winden. Ook niet na het eten van  peulvruchten.  Ik had daar, voor ik Ultimate Fibre nam, erg veel last van. Ook heb ik het idee dat ik me minder snel opgeblazen voel. Want ook daar had ik best veel last van terwijl ik al meer dan 5 jaar heel gezond eet. Ik ben zelf therapeut dus heb ook van alles al uitgeprobeerd maar niet had het resultaat wat ik nu heb.

Week 3

Wat gaat de tijd snel. Alweer 3 weken ben ik bezig met de kuur. De eerste pot Ultimate Fibre Original is op. Ik ben nu begonnen met een pot Ultimate Fibre met aardbeiensmaak omdat ik beiden graag wil proberen. Deze vind ik veel beter te drinken. Ik proef echt wel een beetje de aardbeiensmaak en daardoor wordt de smaak van de andere ingrediënten iets verdoezeld. De zoetstof Thaumatin is  een zoet smakend eiwit dat kan worden geïsoleerd uit het katemfe fruit uit West-Afrika. Dus een natuurlijke zoetmaker. Anders had ik deze versie niet eens willen uit proberen.
Helaas heb ik nog wel af en toe buikkrampen, maar ik heb het idee dat het iets minder wordt. Ik heb meestal eenmaal per dag ontlasting. Maar sommige dagen wel drie à viermaal per dag. Dit is voor mij heel vreemd. Ik heb altijd maar eenmaal per dag ontlasting gehad vrij snel nadat ik ’s morgens op sta. Maar ik begrijp dat met de Ultimate Fibre twee à driemaal normaal is. Dat lijkt mij erg veel.  Mijn ontlasting ziet er echt anders uit als vroeger. Hij lijkt wel elastisch en gelatineachtig. Maar hij plakt gelukkig niet meer. En daar ben ik erg blij mee.

Week 4

Ik heb nu al 4 weken de Kuur gedaan en er is al weer een pot leeg. Ik kies er toch voor om door te gaan met de Ultimate Fibre met aardbeiensmaak. Dit vind ik toch echt gemakkelijker om op te drinken.  Er is weinig verandering in mijn ontlasting met vorige week. En wisselend een à tweemaal per dag. Ik eet dan ook maar tweemaal per dag omdat ik ook doe aan intermittent fasting.  Dus ik eet maar twee maaltijden per dag en tussen de laatste maaltijd van de dag en de eerste van de volgende dag zit minstens 16 uur.  Ik heb afgelopen week geen krampen meer gehad maar nog wel af en toe een behoorlijk opgeblazen gevoel. Het aantal winden is nog minder geworden. Dus ik ga vrolijk door.

Week 5

Afgelopen donderdag kwam er een behoorlijke slijmsliert uit mijn darmen.  Of dit de biofilm is weet ik niet want dit is helaas niet zo eenvoudig te testen. Nu deze slijmsliert eruit is, is mijn ontlasting ook niet meer gelatineachtig en elastisch. Krampen heb ik ook niet meer gehad. Het gaat dus de goede kant op alleen heb ik nog meestal maar een stoelgang per dag terwijl het blijkbaar twee of drie keer per dag moet zijn.

Week 6

Wat gaat de tijd snel. Zes weken heb ik er al weer op zitten. Er zijn deze afgelopen week niet veel veranderingen geweest.
Helaas zit ik nog steeds niet aan de twee stoelgangen per dag. Afgelopen week is dit slechts tweemaal dit gebeurt.  Gisteren ben ik aan de vierde bus begonnen. En ga ik gewoon vol goede moed door.

Week 7

Deze week heb ik 5 van de 7 dagen twee keer ontlasting gehad. Dus dat gaat de goede kant op. Het innemen van de Ultimate Fibre kost mij totaal geen moeite meer. Wel moet ik er heel bewust op letten dat ik genoeg water blijf drinken buiten de Ultimate Fibre om.
Ik ben voor mijzelf nog wel aan het uitzoeken waarom we 2 à 3 keer per dag ontlasting moeten hebben. Omdat overal verteld wordt dat het aantal keren ontlasting per persoon verschilt. En alles wat tussen de driemaal per dag en driemaal per week normaal is. Maar blijkbaar is dit dus niet zo en ik wil dus wel precies weten waarom en zodra ik dit weet laat ik dit jullie natuurlijk ook weten.

Week 8

Ik heb nu elke dag tweemaal ontlasting. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit zou gebeuren bij mij. Maar toch is het nu zo. Waarom is dit belangrijk? Door twee à drie stoelgangen per dag te hebben blijven alle schadelijke organismen minder lang in je lijf. De kans is dan kleiner dat ze zich nestelen in je lichaam en schade aan kunnen brengen.  Dus neem geen genoegen met minder stoelgangen per dag. En zeker niet met minder dan een keer per dag.
Doordat ik dit punt nu bereikt heb kan ik terug naar eenmaal daags Ultimate Fibre innemen. En hopelijk blijf ik ook dan twee stoelgangen per dag houden. Maar dat vertel ik je dan volgende week.

Week 9

Ik neem nu weer een keer per dag de Ultimate Fibre. Daar ben ik wel blij mee. Want de Ultimate Fibre een half uur voor het avondeten innemen was niet altijd gemakkelijk. Een half uur voor mijn eerste maaltijd van de dag vind ik absoluut geen probleem. Het fijnste van deze kuur vind ik tot nu toe dat ik geen last meer van een opgeblazen gevoel. Dit had ik regelmatig en dan leek het wel of ik zwanger was. Hier heb ik nu al zeker 3 weken geen last meer van. Ook blijft de ontlasting niet meer plakken in de wc-pot wat voor de kuur bijna altijd het geval was. Al met al zeer positieve resultaten. Nog een week of drie en dan zit de kuur erop en dan rest alleen nog onderhoud.
Ik kan daarom iedereen zo’n kuur aanraden of je nu klachten hebt of niet, je gaat er hoe dan ook op vooruit.

Week 10 en Week 11

Inmiddels ben ik met de zesde bus Ultimate Fibre bezig. Dat is de laatste bus van de kuur. Ik ben erg blij dat ik deze kuur gedaan heb. Het heeft mij veel voordelen gebracht. De belangrijkste vind ik zelf dat ik geen last meer heb van een opgeblazen gevoel waardoor het soms leek alsof ik zwanger was. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat mijn ontlasting niet meer plakt aan de wc-pot. Helaas weten veel mensen niet dat dit niet zo hoort te zijn. Heb jij verder nog vragen over mijn kuur dan hoor ik het graag.

Na een half jaar

Dit zijn dus mijn ervaringen met de Ultimate Fibre kuur en nu merk ik nog steeds de voordelen van de kuur die ik heb gedaan. Ik gebruik nog wel een onderhoudskuur. Dit houdt in dat ik tweemaal per week nog de Ultimate Fibre neem. Zo blijf ik ook mijn immuunsysteem boosten.

Mijn conclusie:

 • Iedereen zou zo’n kuur eens moeten doen
 • Gemakkelijk om te doen en vol te houden
 • Het deed meer dan ik verwachtte en ben dus blij dat ik de kuur heb gedaan
 • En ik ben blij dat ik dit product mag verkopen op de Nederlandse markt

Dus ga deze kuur doen en bestel hem meteen op De Keuze van Leefff

 

6 Antwoorden op “Mijn ervaringen met de Ultimate Fibre kuur.”

 1. Interessant en klinkt wel als goede ontwikkelingen. Behalve de veranderingen in je stoelgang, ben ik ook wel benieuwd hoe je je dan kwa energie voelt in die periode

 2. Ik heb bij mij zelf geen veranderingen in energie bemerkt maar waarschijnlijk omdat ik al genoeg energie had. Maar ik hoor wel van andere dat ze tijdens de kuur steeds meer energie kregen.

 3. Silvia zegt:

  Je ervaringen met de ultimate fibre kuur zijn duidelijk. Ik vraag me af of intermittent fasting ook nog een rol speelt bij de frequentie en aard van de stoelgang.

 4. Jazeker Silvia,
  Eet je 3 maaltijden dan is de bedoeling dat je ook 3x ontlasting hebt. En eet je maar 2x zoals bij intermittent fasting dan past daar ook 2x ontlasting bij.

 5. Deborah zegt:

  Wat fijn dat je ervaringen met de Ultimate Fibre kuur zo goed is. Ik ben wel benieuwd wat er gebeurd als je stopt met deze kuur (als onderhoudsdosis) je zit er dus eigenlijk de rest van je leven aan vast?

 6. Als je stopt met de kuur zal het nog lang goed gaan hoor. Maar uiteindelijk zullen allerlei gifstoffen en slechte bacteriën zich weer bij de meeste mensen ophopen. Daarom heb ik voor mij zelf besloten om een onderhoudsdosis te blijven nemen om mijn lichaam zuiver te houden.

Geef een antwoord