Speciale Leefffthee voor meer energie!

Thee drinken

Thee drinken doen we toch allemaal wel eens. De een wat vaker dan de ander. Als je de tijd neemt om thee te drinken werkt dit heerlijk ontspannend en dat is dus heel goed in deze drukke hectische maatschappij. Dus drink lekker regelmatig een lekker kopje thee.

Stukje geschiedenis

Weet je dat we dat in Nederland al doen vanaf 1610. Ik heb het dan over de thee van theeblaadjes. Het was toen een echt elite drankje. Pas in het einde van die eeuw gingen steeds meer mensen theedrinken en het is nu niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Kruidenthee wordt waarschijnlijk al veel langer gedronken alleen werd dit vroeger geen thee genoemd. Waarschijnlijk werd dit gewoon kruidendrank of kruidenaftreksel genoemd. Tegenwoordig hebben we ontzettende veel smaken thee en kruidenthee ’s. Elk kruid wat gebruikt wordt heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken en werking. Daardoor vind je diverse soorten thee voor allerlei aandoeningen.

Speciale Leefffthee

En omdat wij van Leefff ons gespecialiseerd hebben in onder andere extreme vermoeidheid ben ik op zoek gegaan naar een thee die jou meer energie geeft. Thee van Isa heeft mij hierbij geholpen en zo is er een mooie thee ontstaan.

Deze thee bevat Lavendel. Hierdoor kun je je lekker ontspannen voor het slapen gaan en zorgt ervoor dat je in de ochtend beter en gemakkelijker je bed uitkomt. Fijn toch? Als je extreem vermoeid bent werkt dit vaak depressiviteit in de hand. Laat lavendel nu ook nog eens een natuurlijke antidepressiva zijn.

Als je erg veel last van vermoeidheid hebt heb je ook vaak meer last van allerlei pijnen. Kamille verzacht de pijn en is ook nog eens een energie-opwekker. Twee vliegen in één klap.

Chronische vermoeidheid komt vaak doordat er ergens verstoringen in je immuunsysteem zijn en daardoor is ook vaak je weerstand verlaagd. Daarom bevat deze thee ook gember en Moringa.

Dus al met al een mooie thee die jou een extra energie boost geeft.  En nu kun jij deze thee bij Thee van Isa met korting bestellen. Het enige wat je dan moet doen is de kortingscode Leefff19 bij je bestelling doorgeven.

En nu ga ik lekker genieten van een kopje verse Leefff thee!

0 Antwoorden op “Speciale Leefffthee voor meer energie!”

 1. Marjolijn zegt:

  Ze hebben inderdaad heerlijke thee daar!

 2. Lijkt mij een heerlijke thee, of ik nu energie nodig heb of niet, de ingredienten spreken mij heel erg aan!

 3. Het is inderdaad een lekker thee!

 4. Dat wist ik niet! Ga ik zeker proberen!

 5. Silvia Linssen zegt:

  Dus niet alleen een lust voor het oog! Dank je voor de informatie. Ga ik zeker proberen!

 6. joop kamperman zegt:

  thee moet je leren drinken. Mijn opa had een vernietigend oordeel over thee; dat is paardepis. maar teveel koffie breekt je op. En langzaam maar zeker heb ik geleerd thee te drinken en te waarderen.

 7. En je hebt zoveel verschillende soorten en smaken thee zodat er altijd wel een bij zijn die je lekker vindt. Of die juist drinkt om zijn eigenschappen zoals de Leefffthee

 8. En nog biologisch ook!

Geef een antwoord